Alege un cos de fum profesional eficient si economic, la preturi accesibile! Indiferent de tipul de material ceramic, inox, samota, caramida sau ca este la interior sau exterior, noi iti oferim produsul de care ai nevoie. Cosuri de fum cu tubulatura de samota si de inox, ce iti asigura siguranta, durata lunga de viata si confort la orice sursa de incalzire: semineu, soba, centra, etc.

Cosul de fum profesional - siguranta, confort si calitate! 

Hornul reprezinta cea mai importanta componenta a sistemului de incalzire a casei - iar alegerea unui cos din samota interioara invelita in izolatie de vata bazaltica si mantelae de beton sau un cos de fum din inox - ofera siguranta, rezistenta si eficienta maxima, si o durata de viata lunga!

Inainte de orice, cosul de fum trebuie sa satisfaca corect necesarul de evacuare al semineului sau sobei tale. 

In alegerea celei mai bune solutii pentru evacuarea gazelor arse, trebuie sa ai in vedere cateva criterii:

Lungimea hornului - trebuie sa fie mai mare decat coama casei, astfel se vor evita problemele de functionalitate , precum racirea fumului - deoarece racirea fumului impiedica functionarea optima a cosului.

Diametrul cosului de fum - asigura tirajul optim al dispozitivului, impiedica depunerile de funingine - atunci cand tirajul este prea mic - si consumul ridicat de lemne - atunci cand tirajul este prea mare.

Montarea hornului - fie la interior sau exterior, aceasta trebuie realizata de personal calificat si autorizat, de aceea noi suntem solutia perfecta! Avem o experienta vasta in domeniu, cunoscand cat este de importanta.

 

 

 

Recomandari din partea echipei de montaj - solutii!

Pentru o durata de viata mai lunga, pentru o functionalitate mai buna, dar si pentru a evita problemele de condens, tiraj, coroziune - alege un cos de fum izolat! Chiar daca nu este cea mai ieftina solutie dintre variante de evacuare, este alegerea ideala! Preturile hornurile si produselor din catalogul nostru sunt variate, ne adaptam oricaror preferinte si bugete, in functie de combustibilul folosit, tipul cosului, calitate, diamteru si inaltime. 

Produsele de inalta calitate profesionale sunt recunoscute datorita caracteristicilor de care dispun, rezultand in final sisteme testate si certificate conform standardelor stricte in vigoare. 

In magazinul nostru online comercializam doar cosuri de fum profesionale potrovite pentru orice tip de surse de caldura (seminee, sobe pe lemne, centrale termice pe gaz/ulei/peleti/carbune, gratare de gradina si alte sisteme de incalzire).

Iti punem la dispozitie sisteme complete de evacuare a gazelor arse si a fumului din sursele termice, ce ofera siguranta fara riscuri. In prezent furnizam unele dintre cele mai performante si trainice solutii de constructie a hornurilor pentru evacuare. 


 

 

 

Un horn bine instalat, testat si certificat!

Evacuarea gazelor arse joaca cel mai important rol intr-o constructie termica, deoarece reprezinta o problema esentiala intrucat neglijenta sau lipsa atentiei pot avea efecte dezastruoase care pot pune in pericol existenta. De aceea dorim sa atragem atentia si sa punem accent pe importanta pe care o are hornul in cadrul instalatiei de incalzire.

Un cos de fum trebuie montat cu maxima atentie , pentru ca in timpul utilizarii sistemului de incalzire, acesta devine elementul cel mai expus solicitarilor extreme din procesul de functionare, precum: atacurile chimice, variatiile de temperatura sau incendiile pornite pe cos din cauza funinginei depuse pe aceasta. 

Optand pentru un horn profesional de calitate, testat si certificat, vei beneficia de un randament crescut pentru dispozitivul tau termic. 

 

 

 

Eficienta maxima de exploatare, siguranta, calitate, rezistenta si randament

Toate cosurile de fum comercializate de noi sunt dezvoltate cu ajutorul unei tehnologii de varf, avand un raport calitate-pret excelent! Colaboram cu branduri puternice in domeniul cosurilor de fum, cu producatori de renume din Europa ce se afla in continua dezvoltare pentru gasirea celor mai performante sisteme de evacuare a gazelor de ardere. De aceea noi va oferim o multitudine de solutii, pentru ca tu sa te bucuri de siguranta, confort si eficienta maxima in exploatare.

In oferta noastra avem atat sisteme de cos complete pentru interior si exterior, din ceramica sau inox, beneficiand de un standard de calitate superioara la preturi avantajoase. Cosurile de fum din catalogul nostru ofera o serie de beneficii, precum: siguranta interioara, siguranta caminului tau, rezistenta la condensul acid, elimina riscurule uzuale de intoxicatii cu monoxid de carbon, randament energetic maxim pentru sursa ta de caldura asigurat de tirajul optim. 

 


 

Cosurile de fum ceramice

Acest tip de cos de fum este recunoscut printr-un aspect unic si o functionalitate excelenta, avand parte de o tehnologie inovatoare. Hornurile ceramice izolate sunt compatibile cu toate tipurile de combustibil: solid, lichid si gazos; bricheti, gaz, peleti, carbuni, ulei. 

In plus, au o gama larga de diametre interioare, atat pentru locuinte, cabane, case de vacanta sau alte cladire. Cosurile de fum ceramice sunt compuse din tubulatura de samota la interior, termoizolatie sub forma de vata bazaltica si manta prefabricata din beton usor la exterior. 

Prezinta o rezistenta ridicata in timp, lucru garantat si de garantia de 30 ani, facandu-le astfel deosebit de trainice, fiind gandite si proiectate sa te tina o viata intreaga. 

Sunt realizate din elemente prefabricate, samota si beton, fiind usor si rapid de montat! Iar tu te vei bucura de siguranta si confort la preturi accesibile! 

 

 


 

Cosuri de fum din inox 

Acest tip de cos de fum este prezentat ca prototipul de imbinare armonioasa intre tehnica de evacuare de ultima ora si designul ultramodern. Hornurile din inox au un nivel de performanta ridicat ce se reflecta in domeniul larg de aplicabilitate - fiind ideale aat pentru locuinte, cat si pentru hale industriale sau alte cladiri nerezidentiale. 

Acestea sunt cunoscute in special pentru rezistenta ridicata, design modern si posibilitatea unor numeroase configurari. Dispun de o eficienta maxima in functionare, fiind folosite si in proiecte de constructii noi dar si pentru lucrari de modernizare si renovare a caselor. Sunt usor de montat si de manipulat, datorita greutatii reduse si a tehnicii de imbinare performanta de care dispun, facandu-le astfel niste dispozitive ideala pentru racordare. 

 

 

 

 

Solutii de racordare

Iti punem la dispozitie si solutii de lagatura si conectare ale cosurilor de fum la diferite surse termice. In magazinul nostru online veti gasi numeroase accesorii utile montarii si intretinerii cosurilor de fum (solutii de racordare, imbinare sau legatura). Piesele de imbinare sunt montate primele pe evacuarea seminelor, sobelor sau centralelor - deoarece temperatura este mai ridicata aici, fiind chiar mai mare decat pe cosul de fum. Importanta calitatii elementelor folosite este vitala atat pentru a nu exista scapari de gaze, cat si pentru rezistenta in timp.


 

 

 

 

 

 

 

Unelte, ustensile, accesorii si produse pentru intretinerea cosurilor de fum

In oferta noastra o sa gasesti diverse unelte si ustensile pentru curatarea hornurilor, pentru cosul de fum este elementul cel mai important dintr-o constructie termica, dar si curatarea si intretinerea au un rol important in mentinerea buna a functionarii. Este necesara periodic si de mentenanta realizata de personal calificat, astfel ca noi iti punem la dispozitie kituri si seturi pentru curatarea si intretinerea hornului si incintei semineului. 

In plus, la noi gasesti solutii, pudra concentrata, pastile, pliculete pana la prafuri speciale de intretinere la un pret accesibil. Toate aceste produse nu par importante, ele joaca un rol esential pentru buna functionare a traselului de fum din instalatia termica. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Servicii specializate si cea mai buna calitate

Pe intreg teritoriul tarii avem servicii in legatura cu cosul de fum, cu echipe proprii sau recomandate in teren. Ai nevoie de servicii profesioniste, executate de catre oameni calificati in domeniu si cu experienta vasta, pentru construirea profesionista a unui horn ceramic sau montajul unui cos de fum din inox.

Indiferent ca vom avea propria echipa sau iti vom recomanda meseriasi priceputi din zona ta, ne vom asigura ca ai parte de cea mai buna tratatie si te vei bucura de punerea corecta in functiune a hornului! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In Romania anul montam peste 4000 de metri liniari

Dupa o activitate indelungata de peste 20 de ani de experinta in domeniu, putem declara ca avem mii de clienti multumiti in toata tara. Toata gama este gandita si conceputa astfel incat sa satisfaca nevoiele oricarei situatii si pentru orice sursa termica, dezvoltand o solutie optima pentru evacuare. 

Alege pentru siguranta locuintei tale, dar si a familiei tale un cos de fum profesional, care iti asigura siguranta in utilizare (ce elimina riscurile ce pot aparea la hornurile defecte sau intoxicatiile cu monoxid de carbon provocate de cosuri de fum neetansate), tiraj optim de functionare pentru a te bucura de un randament maxim al semineului, centralei sau sobei pe lemne. Constructie rapida si simpla, la preturi avantajoase, datorita elementelor prefabricate si usurintei la montaj/instalare pe interior sau exteriorul casei. 

In final, va garantam buna functionare si suportul echipei noastre inca din primele stadii ale proiectului, fiind pas cu pas alaturi de tine de la alegerea cosului de fum si pana la instalarea lui.